Hoved Funksjonstips Genius Hack: Få forbedret sikkerhet ved registrering

Genius Hack: Få forbedret sikkerhet ved registrering



forbedrede sikkerhetsfunksjoner verktøy for personvernregistrering

quiz for å bli bedre kjent med noen

Vi liker alle å holde ting trygt, ikke sant? Derfor gir DesktopLinuxAtHome registreringsskapere muligheten til å øke sikkerheten på registreringen.



Bruk utvidet sikkerhet til å:

  • Krev deltakerne dine for å opprette en konto på nettstedet.
  • Krev brukere å oppgi en tilgangskode for å se påmeldingssiden.
  • Avvis påmeldinger fra e-poster som ikke er oppført i gruppen din.
  • Skjul navn fra andre deltakere.

For å komme i gang:

Logg på DesktopLinuxAtHome og.

Når du kommer til Innstillinger-fanen, blar du ned og velger Begrensninger preferanse. Du vil se alternativet for Forbedret sikkerhet .

avanserte forbedrede sikkerhetsinnstillinger



  • Krever kontoer : Hvis dette alternativet er valgt, vil det kreve at brukerne har en DesktopLinuxAtHome-konto for å registrere seg. Når brukere besøker registreringssiden din, blir de bedt om å opprette en konto eller logge på den eksisterende kontoen før de kan registrere seg. Innloggingsprosedyren forhindrer også brukere fra å registrere noen andre.

konto registrering kreves sikkerhetsfunksjon

  • Krever tilgangskode : Denne innstillingen lar deg opprette en tilgangskode som må oppgis for å kunne registrere deg. Når brukere går til registreringskoblingen din, vil tilgangskoden fylle ut og kreve at brukerne oppgir koden før de går videre til registreringssiden. Hvis du velger dette alternativet, vil påmeldings-e-postmeldinger fra nettstedet inneholde tilgangskoden. Hvis du inviterer brukere fra ditt eget e-postprogram, må du sørge for å gi dem tilgangskoden.

tilgangskode passord sikkerhet

  • Avvis påmeldinger utenfor gruppen : Denne praktiske funksjonen lar deg begrense registreringen til et bestemt sett med brukere. Du kan opprette en gruppe e-postadresser for å fungere som en godkjent liste, og deretter tildele den gruppen til registreringen. Hvis du velger denne spesielle sikkerhetsfunksjonen, er det bare de e-postadressene som er oppført i gruppen din som kan registrere seg. Alle med en annen e-postadresse kan ikke registrere seg. Hvis du ønsker å la flere personer registrere seg, kan du bare legge til e-postadressene i gruppen. Tipsgeni : Lære hvordan du setter opp grupper med denne nyttige guiden.

feil avvis registreringer godkjent liste sikkerhetsfunksjon



For mer sikkerhet kan du også skjul navn på registreringen fra deltakerne . Dette er nyttig hvis du har en påmelding som krever konfidensialitet - for eksempel jobbintervju-spilleautomater.

oppslagstavler for studenter

Du finner denne funksjonen i Innstillinger-trinnet, sammen med de andre sikkerhetsalternativene. Klikk på tannhjulikonet ved siden av teksten 'Merk: Bare navn og kommentar blir sett av deltakerne.' Dette vil avsløre muligheten for å skjule navn når du registrerer deg.

skjul navn tilpasse sikkerhetsfunksjoner

Når du har valgt alternativet for å skjule navnene på registreringen, vil de ikke lenger være synlige for andre enn deg.

skjul navn på registrering sikkerhets personvern

Nå er registreringen din veldig sikker - og du trengte ikke engang å bruke karate for å holde det trygt! Se hvor enkelt det er å forbedre dine påmeldingsforsvar?



Interessante Artikler